

Orzechowe cukierki oblane czekoladą.
Waga:
0,24 kg
Dostępność:
Więcej o dostawie ?
Więcej o dostawie ?
Opis produktu
Cukierki w czekoladzie z orzechami
Spróbuj cukierków w czekoladzie, które rozpływają się w ustach, a ich chrupiąca struktura działa na zmysły i gwarantuje bogate doznania smakowe. Unikalne połączenie orzeszków arachidowych z chrupkami ryżowymi i starannie wyselekcjonowaną czekoladą zapewnią Ci słodką przyjemność, która na długo zapadnie w pamięć. Nie ma, co czekać - trzeba spróbować!
Zobacz, co skrywają cukierki w czekoladzie!
Skład: cukier, orzeszki arachidowe 21%, czekolada 21% [cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, emulgatory: E 492, lecytyny (z soi), E 476; aromat], tłuszcz roślinny (palmowy), serwatka w proszku (z mleka), mleko pełne w proszku, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, chrupki ryżowe 4% [mąka ryżowa, cukier, sól], spirytus 0,5%, emulgator: lecytyny (z soi). Masa kakaowa minimum 46%.
240 g
Gdzie produkujemy nasze słodycze?
Wyśmienite cukierki czekoladowe, praliny, galaretki i nasze kultowe karmelki już od niespełna 70 lat powstają w fabryce we Lublinie. Działamy przede wszystkim lokalnie, dlatego aktywnie wspieramy rodzimych dostawców, zamawiając od nich mleko czy cukier.
Fabryka Cukierków “Pszczółka” stosuje wyłącznie tradycyjne i sprawdzone receptury, do których wprowadza nutkę nowoczesności w postaci nowych smaków. W produkcji wykorzystujemy naturalne soki, aromaty, barwniki, bakalie oraz delikatną, rozpływającą się w ustach czekoladę.
Nasza fabryka należy do Grupy Kapitałowej Krajowej Spółki Spożywczej S.A., która w całości jest polską firmą.
Gdzie produkujemy nasze słodycze?
Wyśmienite cukierki czekoladowe, praliny, galaretki i nasze kultowe karmelki już od niespełna 70 lat powstają w fabryce we Lublinie. Działamy przede wszystkim lokalnie, dlatego aktywnie wspieramy rodzimych dostawców, zamawiając od nich mleko czy cukier.
Fabryka Cukierków “Pszczółka” stosuje wyłącznie tradycyjne i sprawdzone receptury, do których wprowadza nutkę nowoczesności w postaci nowych smaków. W produkcji wykorzystujemy naturalne soki, aromaty, barwniki, bakalie oraz delikatną, rozpływającą się w ustach czekoladę.
Nasza fabryka należy do Grupy Kapitałowej Krajowej Spółki Spożywczej S.A., która w całości jest polską firmą.
Gdzie produkujemy nasze słodycze?
Wyśmienite cukierki czekoladowe, praliny, galaretki i nasze kultowe karmelki już od niespełna 70 lat powstają w fabryce we Lublinie. Działamy przede wszystkim lokalnie, dlatego aktywnie wspieramy rodzimych dostawców, zamawiając od nich mleko czy cukier.
Fabryka Cukierków “Pszczółka” stosuje wyłącznie tradycyjne i sprawdzone receptury, do których wprowadza nutkę nowoczesności w postaci nowych smaków. W produkcji wykorzystujemy naturalne soki, aromaty, barwniki, bakalie oraz delikatną, rozpływającą się w ustach czekoladę.
Nasza fabryka należy do Grupy Kapitałowej Krajowej Spółki Spożywczej S.A., która w całości jest polską firmą.
Wartości odżywcze
Opinie klientów
mogą zainteresować Cię również: