

Mleczno-miętowe cukierki w deserowej czekoladzie.
Waga:
0,24 kg
Dostępność:
Więcej o dostawie ?
Więcej o dostawie ?
Opis produktu
Mleczno-miętowe cukierki w czekoladzie
Poczuj miętę do naszych cukierków, które jednocześnie orzeźwiają i osładzają każdy dzień. Wyśmienita, aksamitna czekolada skrywa lekkie jak chmurka wnętrze. Mleczno-miętowe nadzienie to przyjemnie odświeżające nuty, które tworzą harmonijne połączenie ze słodyczą czekolady. Te cukierki w czekoladzie świetnie sprawdzą się zarówno w cieplejsze, jak i chłodniejsze dni.
Zobacz, co skrywają cukierki w czekoladzie!
Skład: cukier, czekolada 25% [cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, emulgatory: E 492, lecytyny (z soi), E 476; aromat], tłuszcz roślinny (palmowy), mleko pełne w proszku, serwatka w proszku (z mleka), olejek miętowy (0,2%), emulgator: lecytyny (z soi). Masa kakaowa minimum 46%.
240 g
Gdzie produkujemy nasze słodycze?
Wyśmienite cukierki czekoladowe, praliny, galaretki i nasze kultowe karmelki już od niespełna 70 lat powstają w fabryce we Lublinie. Działamy przede wszystkim lokalnie, dlatego aktywnie wspieramy rodzimych dostawców, zamawiając od nich mleko czy cukier.
Fabryka Cukierków “Pszczółka” stosuje wyłącznie tradycyjne i sprawdzone receptury, do których wprowadza nutkę nowoczesności w postaci nowych smaków. W produkcji wykorzystujemy naturalne soki, aromaty, barwniki, bakalie oraz delikatną, rozpływającą się w ustach czekoladę.
Nasza fabryka należy do Grupy Kapitałowej Krajowej Spółki Spożywczej S.A., która w całości jest polską firmą.
Gdzie produkujemy nasze słodycze?
Wyśmienite cukierki czekoladowe, praliny, galaretki i nasze kultowe karmelki już od niespełna 70 lat powstają w fabryce we Lublinie. Działamy przede wszystkim lokalnie, dlatego aktywnie wspieramy rodzimych dostawców, zamawiając od nich mleko czy cukier.
Fabryka Cukierków “Pszczółka” stosuje wyłącznie tradycyjne i sprawdzone receptury, do których wprowadza nutkę nowoczesności w postaci nowych smaków. W produkcji wykorzystujemy naturalne soki, aromaty, barwniki, bakalie oraz delikatną, rozpływającą się w ustach czekoladę.
Nasza fabryka należy do Grupy Kapitałowej Krajowej Spółki Spożywczej S.A., która w całości jest polską firmą.
Gdzie produkujemy nasze słodycze?
Wyśmienite cukierki czekoladowe, praliny, galaretki i nasze kultowe karmelki już od niespełna 70 lat powstają w fabryce we Lublinie. Działamy przede wszystkim lokalnie, dlatego aktywnie wspieramy rodzimych dostawców, zamawiając od nich mleko czy cukier.
Fabryka Cukierków “Pszczółka” stosuje wyłącznie tradycyjne i sprawdzone receptury, do których wprowadza nutkę nowoczesności w postaci nowych smaków. W produkcji wykorzystujemy naturalne soki, aromaty, barwniki, bakalie oraz delikatną, rozpływającą się w ustach czekoladę.
Nasza fabryka należy do Grupy Kapitałowej Krajowej Spółki Spożywczej S.A., która w całości jest polską firmą.
Wartości odżywcze
Opinie klientów
mogą zainteresować Cię również: