

Kuszą lekką galaretką ukrytą pod aksamitną czekoladą, delikatnie rozpływającą się w ustach. Wśród czterech soczyście owocowych smaków: cytrynowym, pomarańczowym, wiśniowym, jabłkowym każdy znajdzie coś dla siebie.
Waga:
0,26 kg
Dostępność:
Więcej o dostawie ?
Więcej o dostawie ?
Opis produktu
Galaretki w aksamitnej czekoladzie
Kusząca galaretka i aksamitna czekolada – czy może być coś lepszego? Jesteśmy przekonani, że cztery soczyście owocowe smaki na pewno przypadną Ci do gustu. Cytrynowe, pomarańczowe, wiśniowe, a może jabłkowe - które galaretki będą Twoimi ulubionymi? Jeszcze nie możesz się zdecydować? Wiemy co musisz zrobić, spróbuj każdej z nich!
Zobacz, co skrywają galaretki!
Skład: syrop glukozowy, cukier, czekolada (21%) [cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, emulgatory: E 492, lecytyny (z soi) i E 476, aromat)], woda, substancja żelująca: pektyny; regulatory kwasowości: kwas cytrynowy, cytryniany sodu; koncentraty soków owocowych- 0,5% (cytrynowy, pomarańczowy, wiśniowy, jabłkowy), aromaty, barwniki: kurkumina, karmin, kompleksy miedziowe chlorofili i chlorofilin. Masa kakaowa minimum 46%.
Czekolada deserowa z 46% masą kakaową
Koncentraty soków owocowych
Pektyna – naturalna substancja żelująca
Produkt może zawierać: mleko i produkty pochodne, orzeszki arachidowe i inne orzechy
Gdzie produkujemy nasze słodycze?
Wyśmienite cukierki czekoladowe, praliny, galaretki i nasze kultowe karmelki już od niespełna 70 lat powstają w fabryce we Lublinie. Działamy przede wszystkim lokalnie, dlatego aktywnie wspieramy rodzimych dostawców, zamawiając od nich mleko czy cukier.
Fabryka Cukierków “Pszczółka” stosuje wyłącznie tradycyjne i sprawdzone receptury, do których wprowadza nutkę nowoczesności w postaci nowych smaków. W produkcji wykorzystujemy naturalne soki, aromaty, barwniki, bakalie oraz delikatną, rozpływającą się w ustach czekoladę.
Nasza fabryka należy do Grupy Kapitałowej Krajowej Spółki Spożywczej S.A., która w całości jest polską firmą.
Gdzie produkujemy nasze słodycze?
Wyśmienite cukierki czekoladowe, praliny, galaretki i nasze kultowe karmelki już od niespełna 70 lat powstają w fabryce we Lublinie. Działamy przede wszystkim lokalnie, dlatego aktywnie wspieramy rodzimych dostawców, zamawiając od nich mleko czy cukier.
Fabryka Cukierków “Pszczółka” stosuje wyłącznie tradycyjne i sprawdzone receptury, do których wprowadza nutkę nowoczesności w postaci nowych smaków. W produkcji wykorzystujemy naturalne soki, aromaty, barwniki, bakalie oraz delikatną, rozpływającą się w ustach czekoladę.
Nasza fabryka należy do Grupy Kapitałowej Krajowej Spółki Spożywczej S.A., która w całości jest polską firmą.
Gdzie produkujemy nasze słodycze?
Wyśmienite cukierki czekoladowe, praliny, galaretki i nasze kultowe karmelki już od niespełna 70 lat powstają w fabryce we Lublinie. Działamy przede wszystkim lokalnie, dlatego aktywnie wspieramy rodzimych dostawców, zamawiając od nich mleko czy cukier.
Fabryka Cukierków “Pszczółka” stosuje wyłącznie tradycyjne i sprawdzone receptury, do których wprowadza nutkę nowoczesności w postaci nowych smaków. W produkcji wykorzystujemy naturalne soki, aromaty, barwniki, bakalie oraz delikatną, rozpływającą się w ustach czekoladę.
Nasza fabryka należy do Grupy Kapitałowej Krajowej Spółki Spożywczej S.A., która w całości jest polską firmą.
Wartości odżywcze
Opinie klientów
mogą zainteresować Cię również: