

Idealna propozycja dla miłośników tego wyjątkowego duetu.
Waga:
0,1 kg
Dostępność:
Więcej o dostawie ?
Więcej o dostawie ?
Opis produktu
Klasyczne połączenie orzeźwiającej mięty i deserowej czekolady. Idealna propozycja dla miłośników tego wyjątkowego duetu. Składniki najwyższej jakości i staranny proces produkcji, sprawiają, że After Party kuszą wyjątkowym smakiem i aromatem.
Składniki: czekolada 31% [cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, emulgatory: lecytyny (z soi), E 476], cukier, syrop glukozowy, serwatka w proszku (z mleka), mleko w proszku odtłuszczone, tłuszcz roślinny (palmowy), kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, substancje glazurujące: szelak, guma arabska, olejek miętowy (0,05%), aromat, emulgator: lecytyny (z soi). Masa kakaowa minimum 40%.
Produkt może zawierać orzeszki arachidowe i inne orzechy.
Gdzie produkujemy nasze słodycze?
Wyśmienite cukierki czekoladowe, praliny, galaretki i nasze kultowe karmelki już od niespełna 70 lat powstają w fabryce we Lublinie. Działamy przede wszystkim lokalnie, dlatego aktywnie wspieramy rodzimych dostawców, zamawiając od nich mleko czy cukier.
Fabryka Cukierków “Pszczółka” stosuje wyłącznie tradycyjne i sprawdzone receptury, do których wprowadza nutkę nowoczesności w postaci nowych smaków. W produkcji wykorzystujemy naturalne soki, aromaty, barwniki, bakalie oraz delikatną, rozpływającą się w ustach czekoladę.
Nasza fabryka należy do Grupy Kapitałowej Krajowej Spółki Spożywczej S.A., która w całości jest polską firmą.
Gdzie produkujemy nasze słodycze?
Wyśmienite cukierki czekoladowe, praliny, galaretki i nasze kultowe karmelki już od niespełna 70 lat powstają w fabryce we Lublinie. Działamy przede wszystkim lokalnie, dlatego aktywnie wspieramy rodzimych dostawców, zamawiając od nich mleko czy cukier.
Fabryka Cukierków “Pszczółka” stosuje wyłącznie tradycyjne i sprawdzone receptury, do których wprowadza nutkę nowoczesności w postaci nowych smaków. W produkcji wykorzystujemy naturalne soki, aromaty, barwniki, bakalie oraz delikatną, rozpływającą się w ustach czekoladę.
Nasza fabryka należy do Grupy Kapitałowej Krajowej Spółki Spożywczej S.A., która w całości jest polską firmą.
Gdzie produkujemy nasze słodycze?
Wyśmienite cukierki czekoladowe, praliny, galaretki i nasze kultowe karmelki już od niespełna 70 lat powstają w fabryce we Lublinie. Działamy przede wszystkim lokalnie, dlatego aktywnie wspieramy rodzimych dostawców, zamawiając od nich mleko czy cukier.
Fabryka Cukierków “Pszczółka” stosuje wyłącznie tradycyjne i sprawdzone receptury, do których wprowadza nutkę nowoczesności w postaci nowych smaków. W produkcji wykorzystujemy naturalne soki, aromaty, barwniki, bakalie oraz delikatną, rozpływającą się w ustach czekoladę.
Nasza fabryka należy do Grupy Kapitałowej Krajowej Spółki Spożywczej S.A., która w całości jest polską firmą.
Wartości odżywcze
Opinie klientów
mogą zainteresować Cię również: