

Pyszne cukierki o smaku kawy i czekolady.
Waga:
0,1 kg
Dostępność:
Więcej o dostawie ?
Więcej o dostawie ?
Opis produktu
Cukierki w czekoladzie dla miłośników kawy
Nie wyobrażasz sobie dnia bez małej czarnej o poranku? Lubisz do niej przegryźć coś słodkiego? Teraz możesz mieć i jedno, i drugie. Nasze cukierki w czekoladzie sprawią, że zakochasz się w nich bez pamięci. Ich wyśmienite nadzienia kuszą czterema, wysublimowanymi smakami: mocnym aromatem czarnego espresso, łagodnym, mlecznym latte, pachnącym orzechami cappuccino oraz intensywnym irish cafe z wyczuwalną nutą alkoholu. I co, wyczuwasz już ich aromat?
Skład: cukier, syrop glukozowy, czekolada mleczna 17% [cukier, tłuszcz kakaowy, mleko w proszku odtłuszczone, miazga kakaowa, serwatka w proszku (z mleka), tłuszcz mleczny, emulgatory: lecytyny (z soi), E 476, aromat], czekolada 17% [cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, emulgatory: lecytyny (z soi), E 476], kawa rozpuszczalna (0,98%), mleko pełne w proszku, spirytus (0,4%), kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, tłuszcz roślinny (palmowy), aromaty, substancje glazurujące: szelak, guma arabska, regulator kwasowości: kwas cytrynowy. Czekolada– masa kakaowa minimum 40 %; czekolada mleczna– masa kakaowa minimum 30%.
100 g
Gdzie produkujemy nasze słodycze?
Wyśmienite cukierki czekoladowe, praliny, galaretki i nasze kultowe karmelki już od niespełna 70 lat powstają w fabryce we Lublinie. Działamy przede wszystkim lokalnie, dlatego aktywnie wspieramy rodzimych dostawców, zamawiając od nich mleko czy cukier.
Fabryka Cukierków “Pszczółka” stosuje wyłącznie tradycyjne i sprawdzone receptury, do których wprowadza nutkę nowoczesności w postaci nowych smaków. W produkcji wykorzystujemy naturalne soki, aromaty, barwniki, bakalie oraz delikatną, rozpływającą się w ustach czekoladę.
Nasza fabryka należy do Grupy Kapitałowej Krajowej Spółki Spożywczej S.A., która w całości jest polską firmą.
Gdzie produkujemy nasze słodycze?
Wyśmienite cukierki czekoladowe, praliny, galaretki i nasze kultowe karmelki już od niespełna 70 lat powstają w fabryce we Lublinie. Działamy przede wszystkim lokalnie, dlatego aktywnie wspieramy rodzimych dostawców, zamawiając od nich mleko czy cukier.
Fabryka Cukierków “Pszczółka” stosuje wyłącznie tradycyjne i sprawdzone receptury, do których wprowadza nutkę nowoczesności w postaci nowych smaków. W produkcji wykorzystujemy naturalne soki, aromaty, barwniki, bakalie oraz delikatną, rozpływającą się w ustach czekoladę.
Nasza fabryka należy do Grupy Kapitałowej Krajowej Spółki Spożywczej S.A., która w całości jest polską firmą.
Gdzie produkujemy nasze słodycze?
Wyśmienite cukierki czekoladowe, praliny, galaretki i nasze kultowe karmelki już od niespełna 70 lat powstają w fabryce we Lublinie. Działamy przede wszystkim lokalnie, dlatego aktywnie wspieramy rodzimych dostawców, zamawiając od nich mleko czy cukier.
Fabryka Cukierków “Pszczółka” stosuje wyłącznie tradycyjne i sprawdzone receptury, do których wprowadza nutkę nowoczesności w postaci nowych smaków. W produkcji wykorzystujemy naturalne soki, aromaty, barwniki, bakalie oraz delikatną, rozpływającą się w ustach czekoladę.
Nasza fabryka należy do Grupy Kapitałowej Krajowej Spółki Spożywczej S.A., która w całości jest polską firmą.
Wartości odżywcze
Opinie klientów
mogą zainteresować Cię również: