

Cukierki z alkoholem otoczone deserową czekoladą.
Waga:
0,1 kg
Dostępność:
Więcej o dostawie ?
Więcej o dostawie ?
Opis produktu
Cukierki w czekoladzie z alkoholem
Czekolada i alkohol? To naprawdę dobre połączenie. Nasze cukierki to duet idealny, który łączy w sobie delikatną, deserową czekoladę z czterema nadzieniami alkoholowymi o niepowtarzalnych smakach: tequili, whisky, rumu i wódki. Bo jak masz ochotę na party – czy to w domu przed telewizorem, czy z przyjaciółmi - zawsze możesz sięgnąć po Beember, czyli to, co zawsze możesz mieć pod ręką!
Skład: czekolada 33% [cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, emulgatory: lecytyny (z soi), E 476], cukier, syrop glukozowy, spirytus (3 %), regulator kwasowości: kwas cytrynowy, aromaty, substancje glazurujące: szelak, guma arabska. Masa kakaowa minimum 40%.
100 g
Gdzie produkujemy nasze słodycze?
Wyśmienite cukierki czekoladowe, praliny, galaretki i nasze kultowe karmelki już od niespełna 70 lat powstają w fabryce we Lublinie. Działamy przede wszystkim lokalnie, dlatego aktywnie wspieramy rodzimych dostawców, zamawiając od nich mleko czy cukier.
Fabryka Cukierków “Pszczółka” stosuje wyłącznie tradycyjne i sprawdzone receptury, do których wprowadza nutkę nowoczesności w postaci nowych smaków. W produkcji wykorzystujemy naturalne soki, aromaty, barwniki, bakalie oraz delikatną, rozpływającą się w ustach czekoladę.
Nasza fabryka należy do Grupy Kapitałowej Krajowej Spółki Spożywczej S.A., która w całości jest polską firmą.
Gdzie produkujemy nasze słodycze?
Wyśmienite cukierki czekoladowe, praliny, galaretki i nasze kultowe karmelki już od niespełna 70 lat powstają w fabryce we Lublinie. Działamy przede wszystkim lokalnie, dlatego aktywnie wspieramy rodzimych dostawców, zamawiając od nich mleko czy cukier.
Fabryka Cukierków “Pszczółka” stosuje wyłącznie tradycyjne i sprawdzone receptury, do których wprowadza nutkę nowoczesności w postaci nowych smaków. W produkcji wykorzystujemy naturalne soki, aromaty, barwniki, bakalie oraz delikatną, rozpływającą się w ustach czekoladę.
Nasza fabryka należy do Grupy Kapitałowej Krajowej Spółki Spożywczej S.A., która w całości jest polską firmą.
Gdzie produkujemy nasze słodycze?
Wyśmienite cukierki czekoladowe, praliny, galaretki i nasze kultowe karmelki już od niespełna 70 lat powstają w fabryce we Lublinie. Działamy przede wszystkim lokalnie, dlatego aktywnie wspieramy rodzimych dostawców, zamawiając od nich mleko czy cukier.
Fabryka Cukierków “Pszczółka” stosuje wyłącznie tradycyjne i sprawdzone receptury, do których wprowadza nutkę nowoczesności w postaci nowych smaków. W produkcji wykorzystujemy naturalne soki, aromaty, barwniki, bakalie oraz delikatną, rozpływającą się w ustach czekoladę.
Nasza fabryka należy do Grupy Kapitałowej Krajowej Spółki Spożywczej S.A., która w całości jest polską firmą.
Wartości odżywcze
Opinie klientów
Warianty produktów
Warianty produktów
mogą zainteresować Cię również: