

Pyszne owocowe landrynki w poręcznym opakowaniu.
Waga:
0,09 kg
Dostępność:
Więcej o dostawie ?
Więcej o dostawie ?
Opis produktu
Landrynki dla łasuchów w każdym wieku
Smak tradycji, który wciąż zyskuje nowe grono wielbicieli. Landrynki powoli uwalniają słodycz owoców, żebyś Ty mógł jak najdłużej rozkoszować się ich soczystym smakiem. Są przepyszne, ponadczasowe i idealne o każdej porze. Jeśli ich nie znasz, koniecznie musisz nadrobić zaległości.
Zobacz, co skrywają landrynki!
Skład: cukier, syrop glukozowy, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, koncentraty soków owocowych 0,2% (cytrynowy 0,04%, pomarańczowy 0,04%, wiśniowy 0,04%, kiwi 0,04%, czarnej porzeczki 0,04%), koncentrat czarnego bzu, aromaty, barwniki: kurkumina, karmin, kompleksy miedziowe chlorofili i chlorofilin.
90 g
Gdzie produkujemy nasze słodycze?
Wyśmienite cukierki czekoladowe, praliny, galaretki i nasze kultowe karmelki już od niespełna 70 lat powstają w fabryce we Lublinie. Działamy przede wszystkim lokalnie, dlatego aktywnie wspieramy rodzimych dostawców, zamawiając od nich mleko czy cukier.
Fabryka Cukierków “Pszczółka” stosuje wyłącznie tradycyjne i sprawdzone receptury, do których wprowadza nutkę nowoczesności w postaci nowych smaków. W produkcji wykorzystujemy naturalne soki, aromaty, barwniki, bakalie oraz delikatną, rozpływającą się w ustach czekoladę.
Nasza fabryka należy do Grupy Kapitałowej Krajowej Spółki Spożywczej S.A., która w całości jest polską firmą.
Gdzie produkujemy nasze słodycze?
Wyśmienite cukierki czekoladowe, praliny, galaretki i nasze kultowe karmelki już od niespełna 70 lat powstają w fabryce we Lublinie. Działamy przede wszystkim lokalnie, dlatego aktywnie wspieramy rodzimych dostawców, zamawiając od nich mleko czy cukier.
Fabryka Cukierków “Pszczółka” stosuje wyłącznie tradycyjne i sprawdzone receptury, do których wprowadza nutkę nowoczesności w postaci nowych smaków. W produkcji wykorzystujemy naturalne soki, aromaty, barwniki, bakalie oraz delikatną, rozpływającą się w ustach czekoladę.
Nasza fabryka należy do Grupy Kapitałowej Krajowej Spółki Spożywczej S.A., która w całości jest polską firmą.
Gdzie produkujemy nasze słodycze?
Wyśmienite cukierki czekoladowe, praliny, galaretki i nasze kultowe karmelki już od niespełna 70 lat powstają w fabryce we Lublinie. Działamy przede wszystkim lokalnie, dlatego aktywnie wspieramy rodzimych dostawców, zamawiając od nich mleko czy cukier.
Fabryka Cukierków “Pszczółka” stosuje wyłącznie tradycyjne i sprawdzone receptury, do których wprowadza nutkę nowoczesności w postaci nowych smaków. W produkcji wykorzystujemy naturalne soki, aromaty, barwniki, bakalie oraz delikatną, rozpływającą się w ustach czekoladę.
Nasza fabryka należy do Grupy Kapitałowej Krajowej Spółki Spożywczej S.A., która w całości jest polską firmą.
Wartości odżywcze
Opinie klientów
Warianty produktów
Warianty produktów
mogą zainteresować Cię również: