

Pyszny ketchup. Jego bogaty smak zawdzięczamy dużej zawartości pomidorów na 100 g produktu.
Waga:
0,97 kg
Dostępność:
Więcej o dostawie ?
Więcej o dostawie ?
Opis produktu
Nasz ketchup jest tak smaczny, że chce się go więcej i więcej, dlatego oprócz małych słoiczków, oferujemy również te większe. Wszystko po to, żebyś mógł delektować się wybornym, pomidorowym smakiem, który doskonale komponuje się z przekąskami, pizzą, kanapkami czy różnego rodzaju zapiekankami. Dla fanów wyrazistych, ostrych smaków proponujemy wersję łagodną.
Składniki: Koncentrat pomidorowy (174 g pomidorów zużyto na 100 g ketchupu ), woda, cukier, przecier cebuli, przecier selera, skrobia modyfikowana, sól, ocet spirytusowy, regulator kwasowości – kwas cytrynowy, przyprawy (w tym papryka).
970 g
Oferta dotyczy możliwości zamówienia jednej sztuki, istnieje również możliwość zamawiania w zgrzewkach
W zgrzewce jest 6 sztuk
Artykuł został oznakowany jako Produkt Polski. Dzięki umieszczeniu na opakowaniu grafiki nawiązującej do polskiej flagi, konsument może bez problemu odnaleźć na sklepowej półce wyroby wyprodukowane w Polsce - z polskich surowców. Takie właśnie są nasze produkty... dobre, bo polskie!
Plantatorzy
Plantatorzy
Produkcja najwyższej jakości przetworów owocowo-warzywnych
Gdzie produkujemy Polskie Przetwory?
Polskie Przetwory produkowane są we Włocławku, stolicy Kujaw. Włocławek leży w województwie kujawsko-pomorskim, a historia produkcji ketchupu w tym mieście siegą lat 70. XX wieku! Od ponad pół wieku ketchupy produkowane we Włocławku zachwycają swoim smakiem w Polsce i na świecie. Najlepszy ketchup z najlepszych polskich pomidorów. Włocławek zachwyca nie tylko bogatą historią ketchupu, ale również wspaniałymi miejscami, które warto odwiedzić. Należą do nich m.in Bulwary nad Wisłą, park na Słodowie oraz park im. Henryka Sienkiewicza.
Gdzie produkujemy Polskie Przetwory?
Polskie Przetwory produkowane są we Włocławku, stolicy Kujaw. Włocławek leży w województwie kujawsko-pomorskim, a historia produkcji ketchupu w tym mieście siegą lat 70. XX wieku! Od ponad pół wieku ketchupy produkowane we Włocławku zachwycają swoim smakiem w Polsce i na świecie. Najlepszy ketchup z najlepszych polskich pomidorów. Włocławek zachwyca nie tylko bogatą historią ketchupu, ale również wspaniałymi miejscami, które warto odwiedzić. Należą do nich m.in Bulwary nad Wisłą, park na Słodowie oraz park im. Henryka Sienkiewicza.
Gdzie produkujemy Polskie Przetwory?
Polskie Przetwory produkowane są we Włocławku, stolicy Kujaw. Włocławek leży w województwie kujawsko-pomorskim, a historia produkcji ketchupu w tym mieście siegą lat 70. XX wieku! Od ponad pół wieku ketchupy produkowane we Włocławku zachwycają swoim smakiem w Polsce i na świecie. Najlepszy ketchup z najlepszych polskich pomidorów. Włocławek zachwyca nie tylko bogatą historią ketchupu, ale również wspaniałymi miejscami, które warto odwiedzić. Należą do nich m.in Bulwary nad Wisłą, park na Słodowie oraz park im. Henryka Sienkiewicza.
Wartości odżywcze
Opinie klientów
Warianty produktów
Warianty produktów
mogą zainteresować Cię również: