

Wysokiej jakości, naturalny i niezbędny w polskiej kuchni.
Waga:
0,97 kg
Dostępność:
Więcej o dostawie ?
Więcej o dostawie ?
Opis produktu
Nasz koncentrat pomidorowy to prawdziwy niezbędnik w polskiej kuchni. Chyba nie ma osoby, która wyobraża sobie bez niego klasyczną i doskonałą pomidorową, aromatyczne sosy, rybę po grecku, gołąbki, a nawet grilla! Czy można gotować dania kuchni polskiej bez koncentratu? Pewnie można, ale pytanie – po co?!
Są powody do jedzenia!
Koncentrat pomidorowy powstaje poprzez odparowanie wody z 95 do 70%. Zgodnie z prawem nie zawiera konserwantów ani barwników. Zawartość ekstraktu 30+/-2%
970 g
Artykuł został oznakowany jako Produkt Polski. Dzięki umieszczeniu na opakowaniu grafiki nawiązującej do polskiej flagi, konsument może bez problemu odnaleźć na sklepowej półce wyroby wyprodukowane w Polsce - z polskich surowców. Takie właśnie są nasze produkty... dobre, bo polskie!
Plantatorzy
Plantatorzy
Produkcja najwyższej jakości przetworów owocowo-warzywnych
Gdzie produkujemy Polskie Przetwory?
Polskie Przetwory produkowane są we Włocławku, stolicy Kujaw. Włocławek leży w województwie kujawsko-pomorskim, a historia produkcji ketchupu w tym mieście siegą lat 70. XX wieku! Od ponad pół wieku ketchupy produkowane we Włocławku zachwycają swoim smakiem w Polsce i na świecie. Najlepszy ketchup z najlepszych polskich pomidorów. Włocławek zachwyca nie tylko bogatą historią ketchupu, ale również wspaniałymi miejscami, które warto odwiedzić. Należą do nich m.in Bulwary nad Wisłą, park na Słodowie oraz park im. Henryka Sienkiewicza.
Gdzie produkujemy Polskie Przetwory?
Polskie Przetwory produkowane są we Włocławku, stolicy Kujaw. Włocławek leży w województwie kujawsko-pomorskim, a historia produkcji ketchupu w tym mieście siegą lat 70. XX wieku! Od ponad pół wieku ketchupy produkowane we Włocławku zachwycają swoim smakiem w Polsce i na świecie. Najlepszy ketchup z najlepszych polskich pomidorów. Włocławek zachwyca nie tylko bogatą historią ketchupu, ale również wspaniałymi miejscami, które warto odwiedzić. Należą do nich m.in Bulwary nad Wisłą, park na Słodowie oraz park im. Henryka Sienkiewicza.
Gdzie produkujemy Polskie Przetwory?
Polskie Przetwory produkowane są we Włocławku, stolicy Kujaw. Włocławek leży w województwie kujawsko-pomorskim, a historia produkcji ketchupu w tym mieście siegą lat 70. XX wieku! Od ponad pół wieku ketchupy produkowane we Włocławku zachwycają swoim smakiem w Polsce i na świecie. Najlepszy ketchup z najlepszych polskich pomidorów. Włocławek zachwyca nie tylko bogatą historią ketchupu, ale również wspaniałymi miejscami, które warto odwiedzić. Należą do nich m.in Bulwary nad Wisłą, park na Słodowie oraz park im. Henryka Sienkiewicza.
Wartości odżywcze
Opinie klientów
Warianty produktów
Warianty produktów
mogą zainteresować Cię również: