

Pyszne praliny z półpłynnym nadzieniem jak w ciastku brownie, zamkniętym w kulce z aksamitnej, delikatnej czekolady.
Waga:
0,195 kg
Dostępność:
Więcej o dostawie ?
Więcej o dostawie ?
Opis produktu
Kolekcja pysznych pralin z półpłynnym czekoladowym nadzieniem zamkniętym w kulce z aksamitnej, delikatnej czekolady.
Sprzedawane w opakowaniu 195 g)
Składniki: czekolada (40%) [miazga kakaowa, cukier, tłuszcz kakaowy, tłuszcz mleczny; emulgatory: lecytyny (z soi), E 476; aromat], syrop glukozowy, cukier, tłuszcz roślinny (palmowy), serwatka w proszku (z mleka), czekolada [cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, emulgatory: lecytyny (z soi), E476], kakao o obniżonej zawartości tłuszczu (2%), mleko pełne w proszku, spirytus, aromat, substancja utrzymująca wilgoć: inwertaza, emulgator: lecytyny (z soi). Masa kakaowa minimum 53%.
Produkt może zawierać jaja, orzeszki arachidowe i inne orzechy.
195 g
Gdzie produkujemy nasze słodycze?
Wyśmienite cukierki czekoladowe, praliny, galaretki i nasze kultowe karmelki już od niespełna 70 lat powstają w fabryce we Lublinie. Działamy przede wszystkim lokalnie, dlatego aktywnie wspieramy rodzimych dostawców, zamawiając od nich mleko czy cukier.
Fabryka Cukierków “Pszczółka” stosuje wyłącznie tradycyjne i sprawdzone receptury, do których wprowadza nutkę nowoczesności w postaci nowych smaków. W produkcji wykorzystujemy naturalne soki, aromaty, barwniki, bakalie oraz delikatną, rozpływającą się w ustach czekoladę.
Nasza fabryka należy do Grupy Kapitałowej Krajowej Spółki Spożywczej S.A., która w całości jest polską firmą.
Gdzie produkujemy nasze słodycze?
Wyśmienite cukierki czekoladowe, praliny, galaretki i nasze kultowe karmelki już od niespełna 70 lat powstają w fabryce we Lublinie. Działamy przede wszystkim lokalnie, dlatego aktywnie wspieramy rodzimych dostawców, zamawiając od nich mleko czy cukier.
Fabryka Cukierków “Pszczółka” stosuje wyłącznie tradycyjne i sprawdzone receptury, do których wprowadza nutkę nowoczesności w postaci nowych smaków. W produkcji wykorzystujemy naturalne soki, aromaty, barwniki, bakalie oraz delikatną, rozpływającą się w ustach czekoladę.
Nasza fabryka należy do Grupy Kapitałowej Krajowej Spółki Spożywczej S.A., która w całości jest polską firmą.
Gdzie produkujemy nasze słodycze?
Wyśmienite cukierki czekoladowe, praliny, galaretki i nasze kultowe karmelki już od niespełna 70 lat powstają w fabryce we Lublinie. Działamy przede wszystkim lokalnie, dlatego aktywnie wspieramy rodzimych dostawców, zamawiając od nich mleko czy cukier.
Fabryka Cukierków “Pszczółka” stosuje wyłącznie tradycyjne i sprawdzone receptury, do których wprowadza nutkę nowoczesności w postaci nowych smaków. W produkcji wykorzystujemy naturalne soki, aromaty, barwniki, bakalie oraz delikatną, rozpływającą się w ustach czekoladę.
Nasza fabryka należy do Grupy Kapitałowej Krajowej Spółki Spożywczej S.A., która w całości jest polską firmą.
Wartości odżywcze
Opinie klientów
Warianty produktów
Warianty produktów
mogą zainteresować Cię również: