

Pyszny sos z "Polskich Przetwrów. Odpowiedni dla wegan.
Waga:
0,5 kg
Dostępność:
Więcej o dostawie ?
Więcej o dostawie ?
Opis produktu
Meksykański smak na Twoim talerzu
Mmmm.... ale pyszne! Chcesz, żeby Twoi bliscy tak komentowali Twoje potrawy? Pomoże Ci w tym Sos meksykański Polskie Przetwory, który powstał przy wsparciu najlepszych specjalistów. Receptura produktu opiera się warzywach z lokalnych, polskich upraw. Sos wystarczy podgrzać i połączyć z makaronem, ryżem lub mięsem. Wyśmienicie będzie również smakować z nachosami czy chrupkami kukurydzianymi!
Są powody do jedzenia!
Składniki: woda, koncentrat pomidorowy (14%), cukier, papryka czerwona (5%), cebula (5%), fasola czerwona (5%), skrobia modyfikowana, kukurydza (2,5%), sól, ocet spirytusowy, przyprawy, zioła i ekstrakty przypraw, olej rzepakowy, aromaty.
500 g
Oferta dotyczy możliwości zamówienia jednej sztuki, istnieje również możliwość zamawiania w zgrzewkach
W zgrzewce znajduję 6 sztuk
Artykuł został oznakowany jako Produkt Polski. Dzięki umieszczeniu na opakowaniu grafiki nawiązującej do polskiej flagi, konsument może bez problemu odnaleźć na sklepowej półce wyroby wyprodukowane w Polsce - z polskich surowców. Takie właśnie są nasze produkty... dobre, bo polskie!
Plantatorzy
Plantatorzy
Produkcja najwyższej jakości przetworów owocowo-warzywnych
Gdzie produkujemy Polskie Przetwory?
Do Zakładu „Polskie Przetwory” owoce i warzywa dostarczają głównie Plantatorzy z województwa kujawsko-pomorskiego. Większość Plantatorów od wielu lat jest związana z włocławskim zakładem. Współpraca z Plantatorami oparta jest na dialogu, partnerskich relacjach oraz na profesjonalizmie w działaniu. Warzywa i owoce do „Polskich Przetworów” dostarczane są na podstawie umów kontraktacji. Rolnicy, uprawiając pomidory i inne warzywa, planują swoje uprawy z uwzględnieniem zrównoważonego rozwoju.
Gdzie produkujemy Polskie Przetwory?
Do Zakładu „Polskie Przetwory” owoce i warzywa dostarczają głównie Plantatorzy z województwa kujawsko-pomorskiego. Większość Plantatorów od wielu lat jest związana z włocławskim zakładem. Współpraca z Plantatorami oparta jest na dialogu, partnerskich relacjach oraz na profesjonalizmie w działaniu. Warzywa i owoce do „Polskich Przetworów” dostarczane są na podstawie umów kontraktacji. Rolnicy, uprawiając pomidory i inne warzywa, planują swoje uprawy z uwzględnieniem zrównoważonego rozwoju.
Gdzie produkujemy Polskie Przetwory?
Do Zakładu „Polskie Przetwory” owoce i warzywa dostarczają głównie Plantatorzy z województwa kujawsko-pomorskiego. Większość Plantatorów od wielu lat jest związana z włocławskim zakładem. Współpraca z Plantatorami oparta jest na dialogu, partnerskich relacjach oraz na profesjonalizmie w działaniu. Warzywa i owoce do „Polskich Przetworów” dostarczane są na podstawie umów kontraktacji. Rolnicy, uprawiając pomidory i inne warzywa, planują swoje uprawy z uwzględnieniem zrównoważonego rozwoju.
Wartości odżywcze
Opinie klientów
Warianty produktów
Warianty produktów
mogą zainteresować Cię również: